Tim Van Bastelaere en zijn echtgenote Isabel Smet heten u graag welkom op de site van BVBA Van Bastelaere.
BVBA Van Bastelaere is een familiebedrijf met jarenlange ervaring dat er alles aan doet om van u een tevreden klant te maken. We zijn een begrip zowel in Lokeren als in de wijde omgeving. 

Nieuw is dat wij vanaf 1 januari 2019 full-line dealer zijn voor Fendt binnen Oost-Vlaanderen en wij ons nu uitsluitend specialiseren in Fendt-tractoren en -landbouwmachines. 

Onze afdeling tuinbouw is daarom verhuisd naar AVB-Tuintechniek BVBA, Beerveldestraat 64, 9160 Lokeren (09/348.08.00). KLIK OP HET ICOON AVB OM NAAR DE TUINBOUW-WEBSITE TE GAAN. HIER VINDT U ALLES TERUG OVER DE TUINMACHINES; grasmaaiers, automowers, haagscharen, alsook potgronden, meststoffen enz.
Door onze afdelingen land- en tuinbouw op te splitsen zijn we ervan overtuigd dat wij u een nog betere service kunnen aanbieden dan deze die u reeds van ons gewend bent. 

Bij BVBA Van Bastelaere in de Spieveldstraat 31 te Lokeren kan u terecht voor landbouw-, grasland- en grondverzetmachines. Wij zijn ook uw partner in (mini-)tractoren. 
Vanzelfsprekend kan u  ook voor tweedehandsmachines of voor de huur van tractoren en graslandmachines bij ons terecht. 

We hebben een dynamische ploeg van 5 professioneel opgeleide techniekers, elk met hun eigen specialiteit die werken in een moderne werkplaats en die u bij pech ook op verplaatsing kunnen helpen. 
Wij garanderen u steeds de beste service zowel qua verkoop, dienst na verkoop, onderhoud, herstel, verhuur,...

U mag steeds een kijkje komen nemen in onze toonzaal in de Spieveldstraat 31 in Lokeren tijdens onze ruime openingsuren. 

Bekijk onze website en voeg hem toe aan uw favorieten en volg en like ons op Facebook. 
Zo blijft u steeds op de hoogte van interessante promoties en leuke weetjes. 

Isabel & Tim

Contactinformatie

Spieveldstraat 31, 9160 Lokeren, België

09/348 35 69

info@vanbastelaere.be