Tim Van Bastelaere en zijn echtgenote Isabel Smet heten u graag welkom op de site van Van Bastelaere bv.

Onze organisatie is opgesplits in 2 bedrijven : 

VAN BASTELAERE BV :

Van Bastelaere bv is een familiebedrijf - opgericht in 1973 -  met jarenlange ervaring dat er alles aan doet om van u een tevreden klant te maken. We zijn een begrip zowel in Lokeren als in de wijde omgeving. 

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij full-line dealer voor Fendt binnen Oost-Vlaanderen en kunnen wij ons nu specialiseren in Fendt-tractoren en -landbouwmachines. 

U kan ook terecht voor diverse machines op maat voor de wijnbouw. Hiervoor zijn wij invoerder van Clemens machines voor Oost- en West-Vlaanderen en Antwerpen.

Sedert 2020 zijn wij ook dealer van het Volvo Compact gamma. U kan bij ons terecht voor minigravers tot 10 ton.

Bij Van Bastelaere bv in de Spieveldstraat 31 te Lokeren kan u ook terecht onderhoud en herstellingen aan landbouw-, grasland- en grondverzetmachines. Wij zijn ook uw partner in (mini-)tractoren. 
 

We hebben een dynamische ploeg van professioneel opgeleide techniekers, elk met hun eigen specialiteit die werken in een moderne werkplaats en die u bij pech ook op verplaatsing kunnen helpen. 
Wij garanderen u steeds de beste service zowel qua verkoop, dienst na verkoop, onderhoud, herstel, verhuur,...

Wij zijn er meer dan ooit van overtuigd dat wij u een nog betere service kunnen aanbieden dan deze die u reeds van ons gewend bent.
 

U mag steeds een kijkje komen nemen in onze toonzaal in de Spieveldstraat 31 in Lokeren tijdens onze ruime openingsuren. 

 

VB (=VANBASTELAERE)TUINTECHNIEK BV

Ook hiervoor kan u terecht in Spieveldstraat 31 in Lokeren voor de aankoop, herstel en onderhoud van al uw grasmaaiers, grasrobots en andere tuinmachines, dit zowel voor de professionele als voor de particuliere klanten. 
Wij beschikken ook over een uitgebreid gamma aan machines op accu en batterij. 
Voor de verhuur van tuinmachines kan u vanaf heden ook bij ons terecht. De reservatie kan u telefonisch maken of via de link op deze website en klik hiervoor op het logo van VB Tuintechniek. 


 

Bekijk onze website en voeg hem toe aan uw favorieten en volg en like ons op Facebook. 
Zo blijft u steeds op de hoogte van interessante promoties en leuke weetjes. 

Isabel & Tim

Contactinformatie

Spieveldstraat 31, 9160 Lokeren, Belgiƫ

09/348 35 69

info@vanbastelaere.be