Tim Van Bastelaere en zijn echtgenote Isabel Smet heten u graag welkom op de site van BVBA Van Bastelaere.
BVBA Van Bastelaere is een familiebedrijf met jarenlange ervaring dat er alles aan doet om van u een tevreden klant te maken. We zijn een begrip zowel in Lokeren als in de wijde omgeving. 

Vanaf 1 januari 2019 zijn wij full-line dealer voor Fendt binnen Oost-Vlaanderen en kunnen wij ons nu specialiseren in Fendt-tractoren en -landbouwmachines. 

Sedert 2020 zijn wij ook dealer van het Volvo Compact gamma. U kan bij ons terecht voor machines tot 10 ton.

Vanaf april 2021 kan u (wegens reorganisatie binnen AVB Tuintechniek) terug bij ons in de Spieveldstraat 31 in Lokeren terecht voor de aankoop, herstel en onderhoud van al uw grasmaaiers, grasrobots en andere tuinmachines, dit zowel voor de professionele als voor de particuliere klanten. 
Wij beschikken ook over een uitgebreid gamma aan batterijmachines. 
Voor de verhuur van tuinmachines kan u vanaf heden ook bij ons terecht. De reservatie kan u telefonisch maken of via de link op de website van AVB Tuintechniek ( onderdeel VERHUUR). 


Bij BVBA Van Bastelaere in de Spieveldstraat 31 te Lokeren kan u ook terecht voor landbouw-, grasland- en grondverzetmachines. Wij zijn ook uw partner in (mini-)tractoren. 
Vanzelfsprekend kan u  ook voor tweedehandsmachines of voor de huur van tractoren en graslandmachines bij ons terecht. 

We hebben een dynamische ploeg van professioneell opgeleide techniekers, elk met hun eigen specialiteit die werken in een moderne werkplaats en die u bij pech ook op verplaatsing kunnen helpen. 
Wij garanderen u steeds de beste service zowel qua verkoop, dienst na verkoop, onderhoud, herstel, verhuur,...

Wij zijn er meer dan ooit van overtuigd dat wij u een nog betere service kunnen aanbieden dan deze die u reeds van ons gewend bent.
 

U mag steeds een kijkje komen nemen in onze toonzaal in de Spieveldstraat 31 in Lokeren tijdens onze ruime openingsuren. 

Bekijk onze website en voeg hem toe aan uw favorieten en volg en like ons op Facebook. 
Zo blijft u steeds op de hoogte van interessante promoties en leuke weetjes. 

Isabel & Tim

Contactinformatie

Spieveldstraat 31, 9160 Lokeren, België

09/348 35 69

info@vanbastelaere.be